Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 29.04.2013.
02:06
Fonet A
Izvestilac Evropskog parlamenta za zapadni Balkan Jelko Kacin izjavio je da je sporazum Srbije i Kosova istorijski i da može da se uporedi sa krajem Hladnog rata u Evropi i ocenio da je dugogodišnji konflikt između Srbije i Kosova doveo do raspada Jugoslavije.
Ponedeljak 29.04.2013.07:18
Ako ovaj (Kacin) dokazani srbomrzac kaže da Srbija ima "pravu vladu" trebamo očekivati najgore!
Ponedeljak 29.04.2013.10:29
Da otvorimo dijalog sa susednom drzavom, posto Kina nije bila deo US, osim ako nemaju neka dugorocne planove. Ako se raspise referendum, mora da dobijemo isti tretman na televiziji, posto ovde ne ide o stranke pojedincano nego o dva bloka u kojem SNS moze da igra trojanskog konja unutar EU bloka, inace ce da se stranka raspadne, posto referendum nece da dobiju.SPS ima penzionersko jezgro, koje cu uvek da glasa za njih, ali i njima moze nesto da odgrizemo u debati.DS i LDP se vec sad raspadaju. Ako uspe referendum, imamo nove izbore i novi kurs do kraja godine.ZAPADU SE ZURI, ne Srbiji.Posto zapad novca nema da ga da Srbiji.Fantomske firme za medije ce da se zatvare kako se otvaraju.
Ponedeljak 29.04.2013.08:08
Kada nam patoloski srbomrzci cinicno sa osmehom na licu na ovoj vladi i sporazumu cestitatju.
Ponedeljak 29.04.2013.09:42
" "Ako pogledamo samo godinu dana unatrag, tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić izmišljao je sve moguće i nemoguće argumente da zbog prisutnosti Kosova ne učestvuje na međunarodnim skupovima". " - treba li išta dodati ?
Ponedeljak 29.04.2013.10:18
Jednostvno i jasno.Referenudm treba da otvori debatu FINALNO u narodu i PRED MEDIJIMA o srbskoj buducnosti.Da se da jednak prostor sta do sada nije cinjeno.Mi treba da iskoristimo ili njihovu glupost u uverenost da ce to da prodje, ili dvostruku igru kojom ce da AKADEMICI IMADU SANSU da kazu svoje.Narod ce da ima mogucnost da PRVI PUTA POSLUSA STA MISLE LJUDI IZ SANU, EKSPERTI u svom podrucju.Mislim da NIJE TESKO DA SE OBORI Dacic-Vucic-Nikolic sporazum.Nije NEMOGUCE DA SU SEBE ambasadori prekalkulisali. Oni igraju svoju igru, a mi na OVO da gledamo kao na PRILIKU. Ako se NARODU FINALNO u debati pokaze STANJE EU koje ne mogu da vide na medijima mozda ce da pomognemo sebi i Srbiji.
Ponedeljak 29.04.2013.10:19
Narod MORA DA SHVATI I EKONOMSKI segment debate.O tome se MALO ZNA. Na Kosovu je dvesto milijardi u firmama i 1 TRILION U RUDAMA. Iz EU ce da dobiju NISTA posto je sve veca kriza, a MOZEMO DA IM PRODAJEMO NASE energente.Koliko glup mora da je covek da UZME OD Rusa tehnologiju, AKO nemamo svoju i da kopas rude. Pa nije to nafta iz dubljih slojeva i na minus 60 stepeni. Obicnu robu samo ZA NESVRSTANE I BRIKS., jer u EU nema sanse.Nekakav BUDZET koji su izglasali do 2020 JE VEC SAD MRTAV. Zlata nema, evro je gotov. TO TREBA DA KAZU NA TELEVIZIJI NASI EKSPERTI nekoliko puta.Pozvati ljude iz vana KOJI CE DA POKRIJU nas vidjenje situacije.Koliko je SAMO TAKVIH VEC U EU I US.To TREBA DA ISKORISTIMO
Ponedeljak 29.04.2013.10:21
Referendumsko pitanje ce da postavi narod sa Kosmeta.Imamo 90 dana od raspisivanja. Dakle IMAMO SVE, SAMO MUDRO. Nije nemoguce da ponovim da su sebe prekalkulisali agenti, jer se ovde mozda radi o dvostrukoj igri. Nije MOGUCE DA JE Putin PRODAO svoje interese, ako je obecao pomoc, ALI BITKU MORA DA VODIMO MI. Posto BRIKS ne placa izdaju kao ovi u EU, onda se tim smerom i ne moze ocekivati da ce vodeca politicko-tajkunska elita okrece. Isto tako NE VERUJEM da je ceo SNS prodan ili ucenjen, kao sta ne verujem da su toliko g...pi da ne vide GDE SE NALAZI EU danas. NATO ulazi u Siriju sta je njegov kraj-ovo je takodje mogucnost i da se na tako sta povede ozbiljna debata od koje se MEDIJSKI bezi
Ponedeljak 29.04.2013.10:37
Naravno da po vama Srbija ima pravu vladu kada bespogovorno izvrsava sve zelje i zahteve koje im stizu iz Amerike i EU.Kada odrade posao koji ste im zacrtali odbacicete ih kao i smrdljiv sir,ako ih narod u Srbiji pre toga ne odbaci.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)